Pruebas

hit counter

domingo, 10 de mayo de 2009

Corriols de Palau




L’altre dia Txemanu hem comenta que com ho tenia per fer una sortideta intersemanal de mitja tarda ¿ que te parece de seis a nueve, una vuelta por los senderos de Palau?.
A ultima hora s’ens apunta Alberto, desde que Genius, i la feina li permet, no se’n per una.
Quedem com en l’ ultima vegada en el pàrking del Camprabo de Palau, desprès de fer les presentacions, Scott Genius-- Txemanu, Txemanu—ScottGenius, enfilem les pendents cimentades dels carrers de Palau que ens portarà cap a les afores de la població.
Com que feia dies que no coincidíem els tres hi havia temes a parlar (amics comuns, sortides fetes, bici nova, pedals d’ occitania…), sempre que la pendent i el camí ho permetés, es clar.
Que explicar de la ruta de capçalera de Txemanu que no coneixeu? , per mi, de les millors rutes que he fet, ja que a part del tram intermig de pista, tot el trajecte passa per corriols, on no pots despistar-te ni un moment si no vols llepar, oi que m’entens Alberto?. No va estar res, dues llepades de les que últimament ens te acostumats, molt fotogèniques això sí!. Per la meva part vaig recordar la ultima llepada que vaig fer amb la Hard rock, en una corba, que no te res!, sempre hi quant, no tinguis ressaca, je, je.
Fang, en un parell de bassals de profunditat perillosa, esgarrinxades amb esbarzers o succedanis van donar aquell punt d’ èpica que agrada, per cert que depèn de com te’l miraves Txemanu semblava que s’ hagués cardat al gat, je, je. “Perrea, perrea”.

Poca cosa mes, tarda collonuda, bona temperatura per la bici. Hospitalitat màxima de l’ amic Txemanu on podem utilitzar la manguera per treure el fang de les bicis, refrescar-nos amb una birreta, i veure el peaso portabicis que s’ ha pillat.

Resum, sortida d’aquelles que creen afició i posen apunt la maquinaria pensant que Pedals ja no queda gaire lluny.

Ens veiem compis!!!!!!!!!!!!

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=386703

2 comentarios:

Pezuñas dijo...

Tio que al final tan "llepar" parece que fuimos a hacer otra cosa...

David T. dijo...

El Txemanu es com la Presley, ella té els Ferrero Rochers i ell tè birres i patates....jejejeje.
Es podria dir que es la Presley de Palau........

Guapa la bici, eh???????